lär dig att rengöra badrum

Rengöring av badrum

Badrummet är kanske det sista rummet i huset som någon vill städa. Även om ett badrum ser ganska rent ut, kan det fortfarande fastna miljontals bakterier, och ibland finns det kalkavlagringar runt kranar och duschhandtag och tvålrester i badkaret som kräver rejäla tag för att ta bort och några kraftfulla rengöringsprodukter.

Tips på hur du rengör ditt badrum

Sanningen är badrummet kan vara ganska lätt att rengöra. Här är några rengöringstips som kommer att göra städningen av badrummet mycket enklare. Plus, du behöver bara en eller två naturliga ingredienser i stället för de dyra produkter som du köper i butiker.

Handfatet i badrummet

 • Blöt en grön skursvamp med outspädd ättika.
  • Skura handfatet för att ge det en fin glans.

Duschen

 • Häll en halv kopp bakpulver och en kopp vit vinäger i en plastpåse.
  • Knyt påsen runt duschmunstycket och låt det sitta i en timme.
  • När det har slutat att bubbla, ta bort påsen och skölj duschen för att rengöra alla hål i munstycket.

Toaletten

 • Ta bort den dåliga lukt som kommer från din toalett, häll bara tre koppar vit vinäger i skålen.
  • Låt det sitta en halvtimme spola sedan.

Det finns så många sätt att använda naturliga ingredienser inom hushållet för att göra rent. Dock om du ständigt har ont om tid och du behöver hjälp att städa hela huset då bör du ringa ett städbolag.

De kan ge dig prisvärda och konkurrenskraftiga priser. De kan erbjuda dig städare som kommer regelbundet, oavsett om det är dagligen, veckovis eller var fjortonde dag för att städa ditt hem. Städbolaget kommer att arbeta med dig för att komma med ett skräddarsytt städschema som beskriver alla jobb som du vill att städaren ska utföra.

Mycket skicklig städare kommer att använda den bästa städutrustningen och produkterna tillgängliga på marknaden för att leverera fantastiska resultat, varje besök. På bara några timmar kan du återvända till ett fullständigt transformerad hem, ingen irriterande hög med smutsig disk, kastruller och stekpannor diskas, torkas och läggs undan, mattorna är dammsugna, alla dammiga ytor avtorkade och golven torkade.

Att hyra en städfirma för att ta hand om dina hushållssysslor är ett bra sätt att frigöra många timmar i veckan, vilket är fördelaktigt för de människor som har en mycket kaotisk livsstil.