tänk på detta innan du anlitar ett städföretag i malmö

Saker att tänka på innan du väljer ett städföretag

Om du är i behov utav städhjälp och funderar på att anlita ett städföretag i Malmö till billigt pris, se hit! Tänk på dessa punkter innan du väljer att anlita en städfirma.

Besök städföretagets hemsida

Om du hittar en hushållstjänst på nätet, besök deras hemsida. Läs om städföretaget och vad de erbjuder innan du anlitar dem.

Kolla upp omdömen och rekommendationer

Om du vill hitta en trovärdig, pålitlig hushållerska, bör du få referenser från människor. Prata med personer du känner och ta reda på vem som städar deras hem. Du kanske kan hitta ett bra städföretag om du frågar runt lite.

Kontrollera referenser

Innan du anlitar ett städföretag eller en oberoende entreprenör, be om referenser. Prata med deras kunder och ta reda på vad de tycker om städbolagen. Ta reda på hur länge de har varit kunder. Om du tittar på referenser kommer du att få det lättare att välja en hushållerska.

Utforma ett städschema

Du måste bestämma hur ofta du vill att städföretaget ska komma till ditt hem. Du kanske vill överväga att pröva deras tjänst ett tag. Om du är nöjd med deras arbete kan du öka besöken senare.

Gör en städlista

Bestäm vad du behöver en hushållerska att göra för dig och gör en lista. Kommer hushållerskan att dammsuga, moppa, sopa, damma och organisera? Behöver du någon som städar ut kylskåpet, bädda sängarna eller tvätta dina mattor? Finns det specialtjänster du vill ha någon att ta hand om för dig?

Kontrollera recensioner på nätet

Innan du anlitar ett företag eller en oberoende entreprenör, leta efter recensioner online. Se om du kan hitta någon information om de personer eller företag som intresserar dig. Kolla konsumentverkets webbplats för eventuella klagomål.

Är städfirman försäkrad?

Kända husrengöringsföretag är alltid försäkrade. När ett städföretag är försäkrat betyder det att deras anställda omfattas om de skadar sig på din egendom. Ta inte en risk, sök upp ett företag som är försäkrat.

Jämför priser på städtjänster

Vissa husrengöringsföretag gör ett bra jobb och de tar inte ut skandalösa priser, så kolla runt. Jämför företag genom sina städtjänster och priser tills du hittar en som passar dig.

Intervju kandidaterna

Gör en lista med frågor och intervjua varje kandidat innan du anställer ett städföretag eller en individ. Ta reda på om företaget kommer att tillhandahålla utrustningen och förnödenheterna. Ta anteckningar när du pratar med individerna och jämför informationen.

Om du inte är nöjd – fortsätt leta

Om du inte är nöjd med de rengöringsföretag du har anställt tidigare, fortsätt leta. Kontrollera dem gula sidorna och Google och börja söka efter en ny hushållerska. Dessa tips hjälper dig att fatta välgrundade val. Kom ihåg att det inte alltid är lätt att hitta en bra städservice. Det kan ta en stund, men det är värt det. Om du söker och gör det rätt första gången hittar du den bästa städaren för jobbet.